De grote naaigids is een praktisch en tijdloos handboek voor als je graag naait en je je vaardigheden wilt verbeteren of verfijnen. Ben je net gestart met naaien, dan haal je er een persoonlijke expert mee in huis. In dit complete naslagwerk leer je...
Het kookteam van Libelle verzamelde 100 succesrecepten die alles hebben wat je van een Libelle recept mag verwachten: lekker en gezond, haalbaar en betaalbaar, voor elke dag en elke gelegenheid, eigentijdse gerechten die iedereen lust. De naam van...
Bij Libelle weten we hoe populair kip is in je dagelijkse én feestelijke keuken. Daarom hebben we in dit kookboek 178 verrassende recepten verzameld, goed voor heel wat inspiratie om je huisgenoten en gasten te verwennen. Je vindt hier ideeën voor...
Jonge boontjes in de lente, sappige tomaten in de zomer, zoete appels in de herfst en knapperige kool in de winter... Elk seizoen zijn andere ingrediënten op hun best. En dus verwerk je die het liefst in je gerechten. Op zoek naar een voorgerecht,...
Het grote Libelle pastaboek telt maar liefst 273 recepten. Varieer eindeloos met allerlei soorten pasta en bereidingen. Zo vind je altijd het recept waar je naar op zoek bent, dat past bij het moment en waar je familie en vrienden dol op zijn. Want...
De Italiaanse keuken heeft een vaste plek in onze dagelijkse menu's. Pizza, pasta, osso bucco en tiramisu zijn vertrouwde gerechten. Maar met de recepten uit Italiaans koken met Libelle zet je de echte keuken van la mamma op tafel. Zowel Italiaanse klassiekers...
Hecht je belang aan een verse, gezonde maaltijd, maar heb je regelmatig te weinig tijd om lang te staan koken? Dan kunnen eenpansgerechten de oplossing bieden: makkelijk te maken, bijzonder smaakvol en achteraf weinig afwas. In dit boek vind je 265...
Als sinds 1934 brengt tijdschrift Libelle je wekelijks alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. Geniet van inspirerende interviews, grappige rubrieken en herkenbare interviews met lezeressen. Elke week vind je in de Libelle...
Niets is zo leuk als brunchen. The best of breakfast, and the best of lunch. Ontspannen de tijd nemen om gezellig en lang samen te tafelen. In dit boek met 125 recepten brengen we 12 brunchideeën op maat, zoals een trendy brunch met vrienden, een romantische...
Jonge boontjes in de lente, sappige tomaten in de zomer, zoete appels in de herfst en knapperige kool in de winter... Elk seizoen zijn andere ingrediënten op hun best. En dus verwerk je die het liefst in je gerechten. Op zoek naar een voorgerecht,...