ReceptenboekHet tijdschrift Wining & Dining biedt u in dit boek al zijn 150 beproefde recepten van 1998. Een culinaire verkenningstocht die u leidt langs nieuwe trends en verrassende klassiekers. Van aspergesalade met garnalen tot zeeduivel in romescosaus, van supermoderne fusiongerechten tot traditionele Spaanse tapas. Alle gerechten zijn, zoals u dat van Wining & Dining gewend bent, voorzien van wijnadviezen. De sfeervolle fotografie laat zien wat u van het eindresultaat mag verwachten.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 38,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 38,75 | Bestellen |
De recepten deel 4. Een culinaire verkenningstocht die leidt langs nieuwe trends en verrassende klassiekers. Alle gerechten zijn voozien van wijnadviezen.
Buitenvuren type BBQ met grill én teppanyaki, zoals White Fire en Ofyr, zijn ongelofelijk hot. Deze vuren zijn makkelijker te onderhouden dan een klassieke BBQ én je kunt er gewoon álles op bereiden. Bovendien zijn ze ook supergezellig als vuurschaal...