Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Doorloper 3* - editie 412
 

Doorloper 3* - editie 412

Denksport

Denksport Doorloper 3 sterren is een leuke doorloperuitgave. Geen poespas, geen varianten, gewoon lekker puzzelen in grotere en kleinere doorloper diagrammen. Een puzzelblad vol met jouw favoriete Doorlopers, groot en klein, op een toegankelijk 3-sterreniveau. Een prettige Doorloperuitgave. In dit puzzelboekje vind je grotere en kleinere Doorlopers.Welke puzzel vind je terug in Doorloper 3 sterren? Doorloper: Vul de woorden in volgens de omschrijvingen. De doorloper is een kruiswoordraadsel zonder vakjes, wat betekent dat je de gezochte woorden achter elkaar in het diagram invult.

Al verkrijgbaar vanaf € 3,75.

Aanbieder Prijs Korting  
1 nummer voor € 3,75 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Doorloper 4* - editie 229
 

Doorloper 4* - editie 229

Een puzzelblad met pagina na pagina jouw favoriete Doorlopers. Zonder poespas en allemaal op een prettig 4-sterrenniveau. Begint het 3-sterrenniveau wat te eenvoudig te worden? Probeer dan eens de 4 sterren Doorlopers. Een leuke uitgave met een wat hogere...

€ 3,95
Meer info

 
Afbeelding van Doorloper 5* - editie 581
 

Doorloper 5* - editie 581

Ben je al toe aan het Doorloperboek? Deze 5-sterrenuitgave is voor de Doorloperpuzzelaar die opgaat naar het 7-sterrenniveau. Een puzzelblad met pagina na pagina jouw favoriete doorlopers, plus een paar leuke varianten. Allemaal op een prikkelend 5-sterrenniveau.

€ 4,10
Meer info

 
Afbeelding van Doorloper 6* - editie 240
 

Doorloper 6* - editie 240

Denksport Doorloper 6 sterren behoort tot de moeilijkste uitgaven die Denksport biedt op puzzelgebied. Lukt het je om jouw tanden te zetten in deze pittige doorlopers? Het grote formaat zorgt voor extra lang plezier per puzzel.

€ 4,50
Meer info

Jouw favoriete blaadje voor 15 euro - Moederdagactiee
Jouw favoriete blaadje voor 15 euro - Moederdagactie