Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Foodies Apr-2019
 

Foodies Apr-2019

Foodies

Nu je te oud bent om eieren te zoeken en met een broodhaantje te lopen, moet je een andere invulling geven aan je paasdagen. Wij weten het wel; duik de keuken in om zelf croissants te maken en grote braadstukken in je oven te garen. Nodig de hele familie uit voor een uitgebreide brunch en ga je € nu die zak paaseitjes toch al leeg is € te buiten aan Ottolenghi?s favoriete zoetigheden. foodies nieuwe stijl Nog een reden nodig om je tafel vol lekkers te zetten? Vier met ons onze nieuwe stijl! Als een ei zo blij zijn we met onze nieuwe look. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt! Geef je mening via www.foodiesmagazine.nl/foodiespanel! Live meepraten? Meld je aan voor onze lezersavond. stap voor stap croissants Vergeet die semi-kant-en-klare-croissants uit blik; op paas-zondagochtend rol jij croissants van je eigen gemaakte deeg. Kok en patissier Roel Wagenaar laat stap voor stap zie hoe je dat doet. Oh, en zijn croissants hebben nog wat extra?s; hij voegt een kleurlaagje met frambozensmaak toe! Zoet gesprek met Ottolenghi Een kopje earl grey thee met koude melk, dat is wat Ottolenghi dronk toen hij met ons sprak. Wij voelden hem aan de tand over bakken (wat zijn zijn bakgeheimen?) en zijn zoete guilty pleasures (?wij eten iedere dag chocolade,?). In foodies deelt hij zijn favoriete zoete recepten. Sunday roast Weinig tradities passen zo goed bij Pasen als de Engelse Sunday roast; uitgebreid tafelen met grote schalen geroosterd vlees op tafel. Voor deze topstukken uit de oven moet je wel een paar uurtjes vrij maken, maar dan heb je wel een heerlijk diner én de volgende dag een toplunch met restjes. Ga jij voor lam met knoflookaardappelen, kip met venkel of varkensrollade? Of lekker allemaal? En verder? Maakten we een brunchthema met zoete en hartige gerechten, schuiven we aan bij onze foodies friends voor scones, pannenkoeken en tulband, bezochten we de Walnoothoeve(n) voor hét geheim voor de allerlekkerste homemade advocaat, doken we in de moderne Duitse keuken, maakten we fougasse als weekendproject en kookten we drie keer met yoghurt, kaas en gerookte zalm.

Al verkrijgbaar vanaf € 6,49.

Aanbieder Prijs Korting  
1 nummer voor € 6,49 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Foodies Feb-2019
 

Foodies Feb-2019

Liefde gaat door de maag en niet alleen die van de man. Met Valentijnsdag in aantocht maakten we een foodies om verliefd op te worden. Vol gerechten om je crush voor je te winnen, je huidige liefde mee te vieren of jezelf eens in het zonnetje te zetten....

€ 6,49
Meer info

 
Afbeelding van Foodies Jan-2019
 

Foodies Jan-2019

De kortste dag is achter de rug, maar de donkere dagen blijven nog wel even. Wie daar ervaring mee hebben? Juist Scandinaviërs! Daarom nemen we in deze editie een kijkje in hun keuken om het beste te halen uit de koude korte dagen en lange avonden. We...

€ 6,49
Meer info

 
Afbeelding van Foodies Mei-2019
 

Foodies Mei-2019

The heat is on! Bij mooi weer is het niet de vraag óf je gaat barbecueën, maar wát je gaat barbecueën. Wij hebben volop inspiratie voor je; van de good old gerechten op een stokje tot de allerbeste vegetarische recepten en natuurlijk ook lekkere,...

€ 6,49
Meer info

Digitaal tijdschriften lezen - eerste maand gratis