Karl Symons' beste inside-tips voor Kaapstad en omgeving Zuid-Afrika is gewoon een van de mooiste landen ter wereld. Daar hoef je Karl Symons niet van te overtuigen. Sinds hij er meer dan 15 jaar geleden voor het eerst overdonderd werd door de schoonheid, is hij niet meer weg te slaan uit Kaapstad en omgeving. In deze praktische gids vertelt hij dan ook honderduit over het leven aan de Kaap. Met tips over de beste restaurants en guesthouses van de regio, de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen en de plaatsen waar je ze het best kunt proeven én talloze boeiende anekdotes. Zo vertelt hij waarom er dagelijks nog 3,1 kg buskruit wordt verschoten, hoe het komt dat de Tafelberg ooit een eiland was midden in de oceaan en waar je moet zijn om het Belgische 'Ankerbier' te proeven. Met het WK voetbal in het vooruitzicht een onmisbare gids voor wie zelf de Kaap wil gaan ontdekken, mét of zonder voetbalambities
Al verkrijgbaar vanaf € 29,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,50 | Bestellen |
Karl Symons neemt de lezer mee op ontdekkingstocht door Kaapstad en omgevingToeristische info en culinaire tips verzameld in een handig boekje in pocketformaatVolledig uitgestippelde daguitstappen om er zelf op uit te trekkenMet extra aandacht voor de...