Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van 101 kookvragen
 

101 kookvragen

Liesbeth Hobert

Waarom klontert mijn béchamelsaus altijd? Hoe kan ik het verkleuren van witte asperges voorkomen? Hoe lang moet een reebout gemarineerd worden? En hoeveel keer mag ik spinazie opwarmen? Iedereen die al eens aan een fornuis of aanrecht gestaan heeft, heeft zich al wel eens het hoofd gebroken over dit soort doodgewone, praktische maar o zo prangende vragen. Topchef Felix Alen put uit zijn jarenlange ervaring en geeft eenvoudige en klontklare antwoorden, zoals hij dat ook doet in zijn radioprogramma´s op Family Radio met Rani Deconinck. De meest uiteenlopende aspecten van warenkennis, toebereiding, smaakmakers, basisrecepten en vaktermen komen aan bod.De eindredactie van het boek gebeurde door de bekende culinaire journaliste van Libelle en Proeven, Liesbeth Hobert. Illustrator Gilbert Declercq zorgde voor tientallen grappige pentekeningen.Dit pretentieloze maar onmisbare boekje biedt een schat aan deskundige en bruikbare adviezen waar iedere cordon bleu of gewone keukenbleu wat van kan opsteken.

Al verkrijgbaar vanaf € 11,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 11,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Viva La Fiesta!
 

Viva La Fiesta!

Dit product is Nieuw

€ 8,85
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024