Ramon Beuk werd bekend als kok van de tv-programma’s Koffietijd en Born2Cook. Sinds ruim twee jaar schrijft Ramon dagelijks een column met recept voor De Telegraaf met de echte Beuk-kenmerken: smakelijk, makkelijk én vers. Voor een heel jaar lang koken, eten én genieten zijn nu de beste 365 recepten gebundeld. Overzichtelijk, handig en no-nonsense en bovendien scherp geprijsd – dat is Ramon Beuk en De Telegraaf samen. Een klassieker voor in elke keuken.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
Het boek geeft handige tips en trucs om rust, overzicht en controle in jouw eigen keuken te krijgen. Hierdoor maak jij niet alleen jezelf, maar het hele gezin vele malen gelukkiger.Er komt een dag dat je niet meer zonder mij kunt. Hoe maak jij koken...
BIJZONDER EN FEESTELIJK ETEN VOOR ELKE DAG, VOOR IEDEREEN. Er is niets zo gezellig als samen eten. Aan tafel hebben we eindelijk even tijd voor elkaar. Waarom zou je dat moment dan niet éxtra feestelijk maken door iets bijzonders te serveren”? Daardoor...