VEGETARISCHVegetarisme komt van het Latijnse 'vegetus', wat 'levendig, opgewekt en krachtig' betekent. Dat alleen al zou een goede reden zijn om vlees eens een dagje te laten staan, maar er zijn nog veel meer goede redenen om vegetarisch te eten. Of je dit als geoefende vegetariër nu elke dag doet of als 'flexitatiër' gewoon wel eens een dagje zonder vlees of vis wilt koken. Het is goed voor je lichaam, beter voor het milieu en bovenal ook zeer smaakvol! De veertig verrassende recepten in dit boek laten stuk voor stuk zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,25.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,25 | Bestellen |
FEESTMENU'SElk jaar staan ze weer voor de deur: de verschillende feestdagen die we in ons land kennen. Het zijn bij uitstek gelegenheden om met de familie of een groep vrienden aan tafel te gaan. Vier de lente met het Koninginnedagmenu, waan je op vakantie...
PASTASAUZEN Het geheim van een goed pastagerecht is niet alleen de pasta zelf, maar ook een smaakvolle saus. Behalve de beroemde spaghetti bolognese en de klassieker pasta alla carbonara staat dit boek vol met andere Italiaanse en verrassende pastasauzen....