Dit boek laat zien hoe een eenvoudige burger de basis kan zijn voor honderden inspirerende maaltijden. Van de traditionele runderburger tot knapperige visburgers, rijst-bonenburgers en broodjes met pulled pork - er is voor ieder wat wils. - Creatieve en eigentijdse recepten voor elke gelegenheid. - Met een keur aan broodjes en allerlei 'alternatieve' broodjes (zoals een auberginebroodje) heeft u altijd een bijzondere basis voor uw burgers. - Ontdek de wereld van de bijgerechten, met knapperige frieten, frisse salades, klassieke koolsla en pittige sauzen. - Met handige tips voor het perfect bereiden van sappige burgers. CAROL BECKERMAN is een culinair auteur en een enthousiaste kok met meer dan veertig jaar ervaring. Ze zwaaide ooit de scepter over de keuken van een Britse pub en verzorgde de catering voor grote evenementen en wekelijkse buurtontbijtfeesten in de Verenigde Staten. Tegenwoordig kookt en bakt ze voor lokale restaurants en heeft ze haar eigen website gewijd aan zuivelvrij koken.
Al verkrijgbaar vanaf € 10,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,99 | Bestellen |
Wie houdt er nou niet van de geur van versgebakken brood? Er zijn maar weinig dingen die zo veel voldoening geven als brooddeeg kneden en laten rijzen, om vervolgens te genieten van de heerlijke geur als uw perfecte brood in de oven staat. Deze nieuwe...
Een eenpansgerecht is het ultieme gemaksvoedsel omdat het veel stress wegneemt. U hoeft zich echter niet te beperken tot traditionele stoofpotten. De makkelijk te volgen recepten in dit boek zijn ontwikkeld met de nadruk op gemak en ze bieden vele suggesties...
Een uitgebreide collectie klassieke en moderne gerechten voor 500 éénpersoonsmaaltijden. Dit boek biedt een nieuwe kijk op koken voor één persoon. Het bevat een uitgebreide collectie klassieke en moderne gerechten voor elke maaltijd. Naast ontbijtgerechten...