20130034301Wie allergische of tolerant is voor bepaalde voedingsmiddelen weet dat eten soms gepaard gaat met angst, angst om ziek te worden. Allergeenvrij koken vraagt een nieuwe kijk op voeding, maar ook genieten hoort er zeker bij. Dat bewijst Allergievriendelijk koken. Dit kookboek bevat talloze recepten zonder gluten, lactose, soja, noten en andere allergenen. Speciale aandacht gaat naar de voedingswaarde van de vervangproducten, want eenzijdig eten kan leiden tot tekorten. De smaak blijft steeds wel voorop staan. Je vindt verrassende recepten als mediterrane aardappelcrackers, pittige kippennuggets, gevulde koolrabi met quinoa, veenbessenscones, maar ook klassiekers al gegratineerd witloof, pizza, quiche, chocomousse, cake, Wendy Rose Scheers is gezondheidstherapeute, lifecoach én ervaringsdeskundige op het gebied van voedselallergie. Als moeder vindt ze niets heerlijker dan haar gezinsleden te zien genieten van het eten dat ze met zorg en liefde heeft bereid. Helaas bracht het koken voor huisgenoten met een allergie vaker frustratie en teleurstelling teweeg dan plezier en gezelligheid. Jarenlang verdiepte Wendy zich daarom theoretisch en praktisch door het koken van een dagelijks `allergiepotje in allergeenvrij koken. Het resultaat is dit kookboek, geproefd en goedgekeurd door...
Al verkrijgbaar vanaf € 89,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 89,95 | Bestellen |