In het eerste deel van het boek worden de basisprincipes van het BBQ'en en roken behandeld. Gevolgd door recepten die kenmerkend zijn voor BBQ'en op zijn Amerikaans. Vooral typische BBQ-recepten, maar ook een aantal nadere klassiekers zoals stoofschotels, sandwiches en fastfood-favorieten die kunnen worden bereid op de BBQ of in de smoker-BBQ.De recepten zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De verschillende sauzen en rubs kunnen goed gecombineerd worden, hierdoor is variëren met de recepten mogelijk en uitgebreid. De recepten en de ingrediënten zijn duidelijk beschreven en het boek bevat mooie duidelijke foto's. Zie ook onze andere varianten in de ‘Ja, ik gril!’ serie!
Al verkrijgbaar vanaf € 16,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,99 | Bestellen |
Barbecueën is een vast bestanddeel van de Amerikaanse cultuur en op z’n minst even veelzijdig. Jamie Purviance laat de gehele bandbreedte van American barbecue zien – van New York tot Californië, van Illinois tot Texas. Andere professionele barbecuekoks...
Nadat ze er zelf volop mee had geëxperimenteerd in haar eigen eetpatroon en overtuigd raakte van de kracht van superfoods is Ellen Kegels klaar voor een nieuwe stap als onderneemster. In het najaar van 2016 lanceert ze haar eigen fairfood-lijn met de...
In 'kHebjelief, en trek! blikt Paul de Leeuw terug op zijn leven tot nu toe. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen...