Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo in contact met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken begin 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek. Zo vonden ze opnieuw vijftig combinaties, ditmaal wat gedurfder en trendyer. Vooral met hoppige bieren en frisse geitenkaasjes werd naar hartenlust geƫxperimenteerd. Bier is hip, maar kaas zal het zeker ook worden!
Al verkrijgbaar vanaf € 24,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,95 | Bestellen |
In dit boek neemt biersommelier Ben Viinken u mee door het Belgische bierlandschap. Korte stukjes belichten alle facetten van het bier van de A van afdronk tot de Z van zythologie
'Maak van elk glas bier een feest.' Dat is de lijfspreuk van biersommelier Ben Vinken. Met twee gerenommeerde chefs maakte hij 27 afleveringen van de reeks De Biersommelier op Vitaya, met telkens de achtergrond en beschrijving van een bier en het recept...