In nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste boek, dat al jarenlang een succes is, zijn de bereidingswijzen helder en eenvoudig uitgelegd. Daarnaast is ook rekening gehouden met het feit dat de amateurkok liefst niet alleen in de keuken staat, maar ook tijd doorbrengt met zijn gasten. Daarom is bij elk recept aangegeven wat men al ruimschoots van tevoren kan doen en wat echt 'á la minute' moet gebeuren.Nicoline Duinker-Joustra, diëtiste, heeft in overleg met Kaatje van alle gerechten de voedingswaarden berekend, waarvan men gebruik kan maken om bijvoorbeeld een menu samen te stellen dat niet te vet of te rijk aan koolhydraten mag zijn.Hubrecht Duijker selecteerde uit het rijke aanbod voor ieder gerecht een verrukkelijke wijn.Behalve foto's van de gerechten heeft Kees Hageman, geïnspireerd door Kaatje's kunst van het koken, prachtige sfeerfoto's gemaakt van Blokzijl en wijde omgeving.
Al verkrijgbaar vanaf € 39,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,95 | Bestellen |
Hét musthave cocktailboek dat je thuis wilt hebben. Maak in een handomdraai zelf de lekkerste cocktails en mocktails. Hier vind je ideeën voor elke gelegenheid; of je nu een feestje geeft of om een diner mee af te sluiten. Droom weg bij klassiekers...
Wie mediterraan zegt, denkt aan schitterende kusten, glooiende heuvels en stralende zon, maar bovenal: heerlijk eten. De gerechten hebben het imago smaakvol, gezond en puur te zijn. Al eeuwen bieden de verse groenten, vis en zeevruchten, vlees, pasta’s...
Heerlijke recepten met de wokDe wok en de Chinese keuken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De lekkerste Aziatische gerechten worden bijna altijd bereid in deze oosterse kookpan. Geen wonder dat de wok meer en meer een vaste plaats krijgt in onze...