In de Kookboekhandel in Amsterdam wordt regelmatig gevraagd naar een boek over het zelf maken van bonbons. Jonah Freud, eigenaresse van de boekhandel, kon haar klanten hiermee niet helpen – zo'n boek bestond niet. Reden voor haar om aan de beroemde Amsterdamse chocolatier Kees Raat te vragen zijn geheimen prijs te geven. Zelf thuis bonbons maken past helemaal in de trend van deze tijd, om in de keuken met passie en geduld quality time te genereren. Alle technieken die bij bonbons maken komen kijken worden Bonbon duidelijk in tekst en beeld uitgelegd. Van slagroomtruffels tot tomaat-balsamico-bonbons en van jasmijnlolly's tot earl-grey bonbons. De afsluiting van een perfect diner, je handgemaakte bonbons op tafel zetten!Met dit eerste bonbonboek voor de amateur kan iedereen thuis zonder veel problemen aan de gang.
Al verkrijgbaar vanaf € 89,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 89,95 | Bestellen |
De Amsterdamse grachten zijn overbekend en zeer geliefd. In de zomer wemelt het niet alleen van de toeristen en dagjesmensen, maar ook van grote en kleine bootjes die hier en daar aanleggen voor een hapje of een drankje. Jonah Freud combineerde beide...