In Buiten de kaart om geeft het beruchte 'Eetteam' van GP/De Tijd een onverbloemd beeld van het Nederlandse eet- en drinklandschap.Harold Hamersma en Ronald Hoeben staan garant voor bijzondere anekdotes, grappige achtergrondverhalen en praktische tips. Waar eet ik de lekkerste gehaktbal? Wat is het goedkope alternatief voor een dure bourgogne?Buiten de kaart om is een verzameling columns die Harold Hamersma en Ronald Hoeben het afgelopen jaar in HP/De Tijd hebben gepubliceerd.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,50 | Bestellen |
Het eerste wijnboek met cartoonsBestaan goede en slechte wijnjaren? Welke kaas eet ik bij welke wijn? Kurk of schroefdop? Hoe moet wijn bewaard worden? Niet lullen maar drinken geeft op humoristische en informatieve wijze antwoord op alledaagse vragen...
Deze 18e keer proefde Harold Hamersma meer dan 2800 wijnen onder de vijf euro. Hij deed dit samen met Hubrecht Duijker. De allerlekkerste zij selecteerden er maar liefst een kleine duizend staan in deze gids. Bij elke wijn staat een smaakbeschrijving...