In dit fenomenale boek onthult Peggy Porschen het geheim van haar allermooiste bloementaarten. Stapsgewijs legt ze haar suikerwerktechnieken uit, zodat je haar fraaie bloemen ook zelf kunt maken: rozen, viooltjes, frangipani - meer dan dertig soorten. Porschen presenteert vierentwintig van haar lekkerste taartrecepten en beschrijft veelgebruikte deegsoorten en beginnerstechnieken zoals het werken met laagjes en glazuur. Cakes in Bloom is de ultieme gids en inspiratiebron voor iedereen die zich beroepsmatig of uit liefhebberij bezighoudt met taarten en taartdecoratie.Peggy Porschen is 's werelds meest toonaangevende patissier en taartdecorateur. Zij schrijft voor Vogue, Hello! en andere tijdschriften en won diverse prijzen. Ze verschijnt vaak in Britse bakprogramma's op tv.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,99 | Bestellen |
2 succestitels van 'de internationale queen of cakes' Peggy Porschen in éénEen onweerstaanbare selectie van favoriete recepten uit de bestsellers Hoe versier ik een lekker koekje en Liefdevolle taarten en koekjes van Peggy Porschen. Ideeën voor...
Met liefde gemaakt!Verrukkelijke taarten en koekjes voor alle romantische gelegenheden; van grootse, gelaagde bruiloftstaarten tot grappige koekjes voor de vrijgezellenavond en kleine taartjes voor je lief op Valentijnsdag. Behalve inspirerende voorbeelden...