Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van HeckeMeer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertandenSublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaatMet een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveauEen volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de NoordzeeRuim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De KarmelietDe toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaatDe langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Al verkrijgbaar vanaf € 59,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 59,90 | Bestellen |