Feestelijke recepten van Wout Bru, Christer Elfving en the Boxy Brothers;;;Vier celebrity chefs bewijzen met tientallen pittige recepten hoe lekker een goed feestje kan zijn: niet moeilijk of gekunsteld, maar inventief en grappig.;;;Voor hun gerechten hoef je geen uren aan het fornuis te staan, maar met het resultaat oogst je aan tafel gegarandeerd bewondering en applaus.;;;Met leuke interviews met de chefs door Toni De Coninck en flamboyante fotografie van Kris VlegelsVergeet het radeloze geblader in kookboeken, de mislukte culinaire hoogstandjes of de laten-we-maar-op-zeker-spelen schuimwijn, nootjes en blokjes kaas. Vier celebrity chefs bewijzen met tientallen pittige recepten hoe lekker een goed feestje kan zijn. Niet moeilijk of gekunsteld, maar inventief en grappig. Want koken is fun, zeggen Wout Bru, Christer Elfving en de broers Boxy in koor. Voor hun gerechten hoef je geen uren aan het fornuis te staan, maar met het resultaat oogst je aan tafel gegarandeerd bewondering en applaus. Wout Bru is Monsieur Provence, een Vlaamse jonge god in de Midi, waar elke dag een feest is. Zijn Bistrot d'Eygalières bezit twee Michelinsterren en Wout ontvangt naast vele Belgische klanten ook een heleboel beroemde wereldsterren. Christer Elfving is de bekendste Zweedse kok ter wereld, na die...
Al verkrijgbaar vanaf € 24,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,75 | Bestellen |
Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek. In...
Wout Bru, sterrenchef en jurylid van Junior MasterChef op VTM, zegt zelf dat zijn mond openviel van verbazing - en appetijt - toen hij gerechten als duif met structuren van pompoen of zelfgemaakte pasta met kalfszwezeriken mocht beoordelen. Het is...