Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
Bakken! Versieren! Smullen! De leukste koekjes voor elke gelegenheid! Koekjes bakken was nog nooit zo leuk. Met dit boek maak je in een handomdraai de mooiste lekkernijen voor groot en klein. In de inleiding leer je stap voor stap alle basics: de benodigdheden,...
Kookfun voor kidsNeem de leiding in de keuken over en laat eens zien wat je allemaal kan! Werk je ouders de keuken uit en merk hoe leuk het is om voor hun of voor vrienden iets lekkers te koken. In minder dan 30 minuten steel je de show met Pekingrolletjes,...
Duik in deze verleidelijke, grappige verzameling sexy cupcakes voor een paar stijlvolle netkousen of bevredig uw behoeften en neem een hapje uit spannende lingerie.Daag uw geliefde en vrienden uit met deze overheerlijke reeks ondeugende cupcakes die simpelweg...