Dit boek is voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch lekker wil eten. Elk recept in Ching's snelle Chinese keuken staat bol van de authentieke Chinese smaken waarop Ching zelf zo dol is. De meeste gerechten zijn in minder dan een halfuur te maken met ingrediënten die bij de supermarkt verkrijgbaar zijn.In dit boek zijn vele klassiekers opgenomen als zoetzure kip en rundvlees met zwarte bonen, maar ook nieuwe, spannende gerechten: chongging rundvlees en exploderende riviergarnalen. Chi hao he baozhong: eet smakelijk en hou je taai! Ching-He Huang werd geboren in Taiwan, groeide op in Zuid-Afrika en woont sinds haar elfde in Londen. Haar passie voor gezonde en overheerlijke Chinese gerechten en haar elegante verschijning bezorgden haar een grote groep enthousiaste volgelingen.Haar boeken China modern en Veel lekkers uit China waren beide een groot succes. 'Ching is het nieuwe gezicht van de Chinese keuken.' Heat Magazine Over Ching's eerste boek China modern: 'Wie denkt de Chinese keuken te kennen, kent Ching-He Huang nog niet. Deze sprankelende dame, een rising star in Engeland, is dé ambassadrice van een nieuwe generatie Chinese koks. Haar passie, het laten vervagen van de grenzen tussen de keukens van Oost en West, heeft ze gevangen in China modern.' Wining & Dining
Al verkrijgbaar vanaf € 49,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 49,95 | Bestellen |