Als donkere wolken voor de zon schuiven en de ‘r’ de maanden binnen rolt, is het tijd voor comfort food. Wat ons nu vrolijk stemt is een warme cassoulet, een bord pompoenravioli met bruine boter en een bananentatin met nootmuskaatijs. Klassiekers genoeg, maar Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam geven in Comfort food met groente op geheel eigen wijze een groene draai aan winterkost. Het resultaat is een boek met talloze najaarsgerechten met groenten, desserts om je vingers bij af te likken en drankjes om bij op te warmen. In meer dan honderd recepten vind je smaakcombinaties en -invloeden terug uit onder andere de Franse, Mexicaanse en Indiase keuken en zit je er dit najaar, in ieder geval aan de keukentafel, warm en voldaan bij. ‘Wie denkt dat je met groenten geen troostrijk wintervoedsel kunt maken moet maar eens uit dit boek koken..’ – Mari Maris ‘Alleen al van het lezen van Welmoeds en Ankers recepten krijg ik een warm gevoel vanbinnen. Dit is precies wat je wilt eten als je op een herfstige avond natgeregend thuiskomt..’ – Janneke Vreugdenhil ‘Ik ben geen keukenprinses, maar o, wat sta ik te popelen om met deze recepten aan de slag te gaan. Volwaardige gerechten, diervriendelijk en milieubewust. Wat wil je nog meer?’ – Loretta Schrijver
Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,- | Bestellen |
Heerlijke salades voor iedere dag, elke gelegenheid en alle seizoenen Meer dan 230 recepten: van gestampte-olijvensalade met granaatappel en walnoot tot Koreaanse noedelsalade en van bietensalade met knoflookyoghurt en munt tot geroosterde broccolisalade...
Alles wat graag eet, voor ieder moment van de dag Welmoeds wilde keuken is een verzameling van alles wat het leven lekker maakt. Ik laat zien hoe je in een recordtijd een heerlijke maaltijd op tafel zet en leer je álle tips, trucs en kooktechnieken...