Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Comfort Food
 

Comfort Food

Janneke Vreugdenhil

Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf ende onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om hetleven te vieren – ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt culinaircolumnist en journalist Janneke Vreugdenhil haar allercomfortabelsterecepten en onderzoekt ze al kokend de invloed van etenop onze emoties. Over de geur van versgebakken spek in deochtend, soep als levenselixer, de troost van roeren in een panrisotto en het verband tussen chocolade en geluk.

Al verkrijgbaar vanaf € 55,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 55,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Solo Food
 

Solo Food

Al rommelend in de keuken leerde ik na mijn scheiding weer voor mijzelf te zorgen. Ik was gewend om te koken voor anderen, voor mijn man, mijn gezin, mijn familie en vrienden, jemig, ik kookte soms voor de hele straat. Koken was mijn manier om anderen...

€ 79,95
Meer info

 
Afbeelding van De bijbel van de Nederlandse keuken
 

De bijbel van de Nederlandse keuken

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek! Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je...

€ 27,50
Meer info

 
Afbeelding van Eten als medicijn - Hart
 

Eten als medicijn - Hart

75 recepten voor een gezond hart Veel hart- en vaataandoeningen zijn te voorkomen of te genezen door een gezonde leefstijl. In Eten als medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek helder uit hoe je (nog) beter voor je hart kunt zorgen. Of je...

€ 27,50
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024