Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf ende onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om hetleven te vieren ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt culinaircolumnist en journalist Janneke Vreugdenhil haar allercomfortabelsterecepten en onderzoekt ze al kokend de invloed van etenop onze emoties. Over de geur van versgebakken spek in deochtend, soep als levenselixer, de troost van roeren in een panrisotto en het verband tussen chocolade en geluk.
Al verkrijgbaar vanaf € 29,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,- | Bestellen |
Meer dan 13.000 exemplaren verkocht! ‘Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ik wil alles uit dit boek eten. NU!’- Yvette van BovenNa haar echtscheiding hervond Janneke Vreugdenhil het genot van koken voor zichzelf. Met Solo...
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek! Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je...
75 recepten voor een gezond hart Veel hart- en vaataandoeningen zijn te voorkomen of te genezen door een gezonde leefstijl. In Eten als medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek helder uit hoe je (nog) beter voor je hart kunt zorgen. Of je...