Een traditionele crème brûlée bestaat uit custard met een gekarameliseerd laagje suiker. Deze klassieker kent een lange geschiedenis en tal van heerlijke variaties op het traditionele recept. Bereid bijvoorbeeld eens een crème brulée met sinaasappel en rozemarijn of maak een hartige variant met basilicum. En er kan nog veel meer! De mooie fotografie maakt alle 25 recepten stuk voor stuk onweerstaanbaar. Crème brûlée is een dessert dat eenvoudiger te maken is dan je denkt.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,50.
FEESTMENU'SElk jaar staan ze weer voor de deur: de verschillende feestdagen die we in ons land kennen. Het zijn bij uitstek gelegenheden om met de familie of een groep vrienden aan tafel te gaan. Vier de lente met het Koninginnedagmenu, waan je op vakantie...
PASTASAUZEN Het geheim van een goed pastagerecht is niet alleen de pasta zelf, maar ook een smaakvolle saus. Behalve de beroemde spaghetti bolognese en de klassieker pasta alla carbonara staat dit boek vol met andere Italiaanse en verrassende pastasauzen....