Het blijft een groot raadsel - hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keukens weg te denken. Gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken: chow mein, nargisi-kebabs, gevulde zeewierrolletjes. Maar de wok leent zich ook uitstekend voor gerechten met een westers tintje. Dus staan in dit kookboek ook verrukkelijke recepten van bloemkool met gember en rundvleesreepjes met groenten. Allemaal even gezond, lekker en natuurlijk altijd snel klaar
Al verkrijgbaar vanaf € 9,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,95 | Bestellen |
Vincent van Gogh verbeeldde een eeuw geleden met 'De aardappeleters' de traditie van de Hollandse pot, die pas de laatste decennia doorbroken werd en plaatsmaakte voor een multiculturele keuken. Maar de aardappel blijft lekker, en gezond. Bovendien kunt...
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen zijn eerste bakpogingen beginnen.Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit boekje vindt u een groot...
Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen. In dit boek vindt u talloze recepten, voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte...