Met het kookboek geven we kleur aan de opening van de nieuwbouwvan Koppert Cress en hebben we de aandacht willen vestigen op 'Cressperience', onze demonstratie- en proefkeuken. Dit is de ideale locatie om gastronomen en zakenrelaties kennis te laten maken met de variatie aan Koppert Cress producten.Het kookboek is tot stand gekomen dankzij vrijwillige inzet van vele (chef)koks, fotografen, vormgevers en tekstschrijvers. Het allerbelangrijkste van dit boek is immers dat de volledige opbrengst van Cress aan Zee ten goede komt aan Yojana Projecthulp. een stichting die zich inzet voor de allerarmsten op het Indiase platteland.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
Nadat ze er zelf volop mee had geëxperimenteerd in haar eigen eetpatroon en overtuigd raakte van de kracht van superfoods is Ellen Kegels klaar voor een nieuwe stap als onderneemster. In het najaar van 2016 lanceert ze haar eigen fairfood-lijn met de...
In 'kHebjelief, en trek! blikt Paul de Leeuw terug op zijn leven. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen...