Dit boek bevat de meest uiteenlopende curry - gerechten. Ga ermee aan de slag – en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met de gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als ‘curry’s’ wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen - die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.
Al verkrijgbaar vanaf € 23,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 23,95 | Bestellen |
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...
Quiches Hartige taarten Pizza´s Pannenkoeken Tortilla´s Omeletten Salades SandwichesAls u niet veel tijd heeft om te koken, als u alleenstaand bent en toch graag lekker eet of als u onverwacht gasten te eten krijgt, biedt...