Wijn is inmiddels in ons land op het lijstje van noodzakelijke boodschappen beland. Dit niet alleen omdat wijn lekker is, maar ook vanwege de positieve invloed die wijn op het lichaam lijkt te hebben.Na het verschijnen van Wijnreis door mijn lichaam kreeg Harold Hamersma talloze vragen van lezers over de positieve effecten van matige wijnconsumptie. Sindsdien volgt hij met nog grotere belangstelling de wetenschappelijke publicaties over de invloed van wijn op onze gezondheid.In Dagboek van een gezonde wijndrinker biedt Hamersma een luchtig tegenwicht aan alle negatieve geluiden over wijn en presenteert hij verrassende inzichten voor al diegenen die van wijn houden en gezond willen blijven.Met tekeningen van Kamagurka'Harold Hamersma is de Johan Cruijff van de wijn (maar aardiger). Hij is de Johannes van Dam van het druivennat (maar schrijft beter). Hij is de Youp van 't Hek van de vinologen (maar nog grappiger).' - de Volkskrant'Hamersma is een enthousiaste wijndrinker en een verrijking van de (wijn)taal.' - Het ParoolHarold Hamersma is de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool en mede-oprichter van FoodTube.nl. Ook is hij een veel gevraagd gast op de radio en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen De wit, rosé...
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
Nu we in Nederland steeds meer wijn zijn gaan drinken, neemt ook de dorst naar informatie toe. 'De Grote Hamersma' is er om die dorst te lessen. Met heerlijke, in volstrekt eigen 'taal' geschreven proefnotities plus rapportcijfers. Van álle wijnen die...
Wijnprofessional Harold Hamersma komt met een onmisbaar, allesomvattend jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen de 5 en 10 euro maar ook de meer e xclusieve vondsten komen uitgebreid in deze...
De lekkerste wijnen in alle prijsklassen. 'Harold Hamersma heeft zich in amper tien jaar opgewerkt tot de wijnautoriteit der Lage Landen.' Bouillon MagazineIn no time een begrip geworden. Omarmd door de vaderlandse wijnliefhebbers. Ingezet als verkoopondersteuning...