De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten beinvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek. De bereidingswijze is relatief eenvoudig, de ingredienten komen liefst van eigen bodem en wij kiezen graag voor de combinatie aardappel, groente en vlees op ons bord. In dit boek vindt u tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,50 | Bestellen |
Impress for less!Een diner serveren met klasse en toch binnen het budget blijven? Dat is mogelijk met Budget koken! Dit boek bevat heerlijke recepten die niet zullen misstaan bij een chique diner en toch voor weinig geld te maken zijn.Elk recept is voorzien...
Single serves Solo met stijl! Koken voor jezelf hoeft niet saai te zijn. Weg met de kant-en-klaar maaltijden en potjes groenten! Het boek Single serves staat vol heerlijke en bijzondere recepten voor één persoon, die niet moeilijk te maken zijn: budgetvriendelijk...