Pierre Wynants op zoek naar de beste recepten van 16 sterrenchefs Pierre Wynants blikt terug op zijn carrière en kijkt met veel kennis van zaken vooruit naar de toekomst van de Belgische gastronomie. Samen met gastronomisch columnist Philippe Bidaine en een keur van jonge chefs, vaandeldragers van de zwart-geel-rode keuken van morgen, vertelt hij op vrolijke wijze over een keuken die hij altijd heeft verdedigd. De chefs antwoorden op vragen die alle jonge chefs in de dop zich stellen. Hoe kom je in de keuken terecht? Welke weg kun je het beste volgen als je een echt grote chef wilt worden? Wat zijn de dingen die je wel en niet moet doen? ...
Al verkrijgbaar vanaf € 15,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,50 | Bestellen |
Ruim vijftig toegankelijke recepten van Pierre Wynants, de chef die meer dan 25 jaar aan het hoofd stond van Belgiës meest vermaarde restaurant, Comme Chez Soi De grootmeester van de Belgische gastronomie duikt opnieuw de keuken in en creëert als eerbetoon...
MOBBING OF PESTEN OP HET WERKIedereen kan gepest worden. Het volstaat om op de verkeerde plaats en bij de verkeerde mensen terecht te komen. Pestkoppen manipuleren niet alleen hun slachtoffers maar ook hun hele omgeving. Pesterijen vinden zelden een verklaring...