Rolf de Boer is bladenmaker en tijdschriftjournalist. Hij schrijft over geld, architectuur maar vooral over eten. Hij reisde in binnen- en buitenland langs ondernemers, boeren en telers om met eigen ogen, neus en mond te ervaren hoe het met de productie van ons voedsel gesteld is. Wie zijn de mensen achter een komkommer, biologische melk en de sucadelap? In De Boer Op vindt u 23 portretten van de makers van ons voedsel; mensen die bevlogen vertellen over hun werk, het ritme van de seizoenen of het meest gunstige weer. Mensen die vertellen waar ze trots op zijn of dat hun hele familie bij het bedrijf betrokken is. Lees over de druiven uit Zuid Afrika, melk uit Enter, kreeft uit Canada, waterkers uit Wijchen, thee uit Bandung en nog veel meer. Rolf de Boer beschrijft op prettige wijze de sfeer van een bedrijf, laat de mensen aan het woord en voegt interessante wetenswaardigheden toe.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,99 | Bestellen |