In al zijn vormen en variëteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto's en recepten om van te watertanden vormen een perfecte combinatie.Dit uitvoerig naslagwerk gaat tevens in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread. Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!
Al verkrijgbaar vanaf € 69,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 69,95 | Bestellen |
Wie kan de heerlijke geur van versgebakken brood weerstaan? In al zijn vormen en variëteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle...
Een uitgebreid overzicht van bekende en minder bekende groenten, met meer dan 180 verschillende variëteiten en ruim 100 inspirerende recepten.Bevat een schat aan waardevolle informatie over verkrijgbaarheid, herkennen, kopen en bewaren, schoonmaken en...
*De ultieme verzameling recepten voor een stijlvol begin van het diner. *Vele snacks, dipsauzen, hapjes, voorgerechten en lichte maaltijden. *Meer dan 170 heerlijke, verfijnde recepten uit alle windstreken. *Vele basistechnieken en -recepten om u op weg...