Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De Nieuwe Nederlandse Keuken
 

De Nieuwe Nederlandse Keuken

A. Kooy

In De Nieuwe Nederlandse Keuken geeft Albert Kooy zijn visie op koken in Nederland. Het is een basiskookboek dat richtlijnen geeft aan de hedendaagse Nederlandse amateur- en professionele kok. Door de ontwikkeling van de moderne techniek is op het gebied van voeding heel veel mogelijk. Op dit moment kunnen we bijna alles kopen, krijgen of maken, zonder ons af te vragen waar het eigenlijk vandaan komt: uit welke grond, uit welk water, welke afstand het heeft afgelegd voor dat het bij ons in de koelkast, de winkel of het restaurant terecht komt. Maar ook wat voor belasting het heeft of heeft gehad op ons milieu. De Nieuwe Nederlandse keuken is voor Albert Kooy een keuken die gebaseerd is op een moderne en intelligente kijk op de ingrediënten en de omgang met deze ingrediënten in onze eigen keuken of in die van de professionele kok. De Nieuwe Nederlandse keuken is een duurzame, milieuvriendelijke, diervriendelijke, gezonde, eigentijdse keuken die geïnspireerd is op de eeuwenoude cultuur van ons eigen land. Ook Nederland heeft een culinaire cultuur, denk maar eens aan zoute haring, erwtensoep, drie in de pan, hutspot, balkenbrij, zult, worstenbroodjes, rolpens, hazenpeper, zuurkool, speculaas, boterkoek, Haagsche hopjes, advocaat, saucijzenbroodjes, rookworst, lekkerbekjes en kibbeling,...

Al verkrijgbaar vanaf € 25,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 25,- Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024