Bouillon, het cultureel culinair tijdschrift voor kookfanaten .Bouillon begint waar andere tijdschriften eindigen – het toont het bloed, zweet en tranen uit de keuken zelf, slaat een brug tussen literatuur, cultuur en gastronomie en toont de onverwachte kanten van vanzelfsprekende onderwerpen.Wat kunt u verwachten?- Eetstillevens van Pieter Ouddeken- Ouderwetse varkensslacht in het land der Katharen- Restaurantrecensies onder de loep- Kunst om te eten- Recensies van kook- en restaurantboeken en gastronomische romans- Antropologie: vrouwen eten klei, voeding en vruchtbaarheid.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,99 | Bestellen |
De recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter wereld te serveren. Waterzooi,...
''Heerlijke recepten, speciaal voor broodmachines. In dit rijkelijk geïllustreerde boek worden een 40-tal unieke broodrecepten voorgesteld. Stap voor stap wordt elk recept, speciaal voor bereiding met behulp van de broodmachine, behandeld. Tegenover...