'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten – of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat – onmetelijk zal verbeteren.'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn 'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
Al verkrijgbaar vanaf € 29,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,99 | Bestellen |
'Het combineren van ingrediënten is niet eenvoudig en Niki Segnit is absoluut de regerend kampioen.' -Yotam Ottolenghi De vegetarische opvolger van bestseller 'De smaakbijbel' De smaakbijbel van Niki Segnit is niet weg te denken uit de keuken van...
De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zo'n feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.'De Kookbijbel is een praktisch handboek, bedoeld om creatieve koks hun eigen recepten te...