Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De voedselfuik
 

De voedselfuik

Chris van Tulleken

The Sunday Times science book of the year. Van Tulleken geeft een kritische inkijk in de voedingsindustrie en is aangepast voor de Nederlandse markt. De voedselfuik van Chris van Tulleken, van podcast A Thorough Examination with Drs Chris and Xand en Operation Ouch!, is hét boek over de verwoestende effecten van ultrabewerkt voedsel. Het ligt niet aan jou. Het ligt aan het voedsel. Waarom proppen we ons vol met ongezond eten en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Welkom in het nieuwe ‘eettijdperk’, waarin de meeste calorieën die we binnenkrijgen afkomstig zijn uit ultrabewerkt voedsel, voedsel dat industrieel wordt ontworpen dat het verslavend is. Wat we eten wordt bepaald door het voedsel om ons heen, de prijs en hoe het op de markt wordt gebracht. In The Sunday Times-bestseller De voedselfuik laat dr. Chris van Tulleken zien wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!). Te lang is ons verteld dat we ‘gewoon’ andere keuzes moeten maken, terwijl we in een tijdperk leven waarin ons dat vrijwel onmogelijk wordt gemaakt. Dit is geen dieetboek, maar het zal wel leiden tot gewichtsverlies. Het is ook geen verhandeling over het milieu, maar zal de planeet wel helpen. Van Tulleken biedt...

Al verkrijgbaar vanaf € 24,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 24,99 Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024