Restaurant De Librije is een begrip. Niet alleen in Zwolle en Nederland maar inmiddels ook ver daarbuiten. Jonnie en Thérèse Boer zijn de motor achter dit uitzonderlijke bedrijf, maar. zoals ze het zelf verwoorden: 'Dit was nooit gelukt zonder de inzet van velen'. Daarom wordt in dit Librije-boekje aan zowel de medewerkers als aan de leveranciers ruim aandacht geschonken. Want zonder uitzondering maken al deze bijzondere mensen deel uit van het succes van De Librije.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,- | Bestellen |
In het tweede boek van Daphne Aalders, bekend van het kookatelier Food for Foodies, vind je gerechten uit alle hoeken van de wereld, met heerlijk exotisch klinkende namen. Sluit je ogen en je waant je op een ander continent. Al het eten van de wereld...
Een uitgebreide gids met ruim 350 van de beste bieren van brouwerijen uit de hele wereld.
De recepten die mediafiguur Mimi Smith uitgewerkt heeft, zijn een smakelijke `fusion´ van producten uit de Oxfam-Wereldwinkel en dagverse marktproducten uit onze streken. Een aantal van deze Wereldwinkel-producten en hun herkomst worden nog eens extra...