Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van DELICES DE FRANCE: VOOR- EN BIJGERECHTEN
 

DELICES DE FRANCE: VOOR- EN BIJGERECHTEN

Theo Zadel

Frankrijks chef koks presenteren vlees wild en gevogelte Renske De Boer 239 blzDe serie Délices de France heeft misschien wel voor hel eerst in de geschiedenis» de recepten van een groot aantal bekende chef-koks bijeengebracht in een uitgebreide verzameling delicatessen uit de Franse keuken. De Franse cuisine wordt over de hele wereld geëerd en wij vinden dat we op dit deel van ons culturele erfgoed, dat zoveel betekent voor de vreugde en de geneugten van het leven, trots mogen zijn.De kookboeken uit deze serie bieden een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde culinaire delicatessen en pogen een brug te slaan tussen de experts uit de diverse gastronomische beroepen en iedereen die van lekker eten houdt. De serie heelt ons als chef-koks de kans gegeven onze expertise op schrift te stellen, onze beroepsgeheimen te verklappen en zo de kunst van het koken te verrijken en te bevorderen De haute cuisine, ooit een pure luxe. is nu niet langer voorbehouden aan de eigenaars van modieuze restaurants. De gepresenteerde recepten variëren in moeilijkheid van eenvoudig tot zeer ingewikkeld en zijn bedoeld om u ideeën te geven en aan te aanmoedigen bij het bereiden van uw dagelijkse maaltijden.Laat u inspireren! Bij deze recepten zult u nieuwigheden aantreffen, kennismaken met regionale en...

Al verkrijgbaar vanaf € 14,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 14,50 Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024