Wie stelt zich niet bijna dagelijks de vraag: wat eten we vandaag? Ad Janssen geeft in dit eigentijdse kookboek het antwoord. Met verrassende combinaties en ingredienten geeft hij de heerlijkste recepten die in een handomdraai te maken zijn. Snel, lekker, makkelijk en niet duur. * Het kookboek dat altijd van pas komt. - 128 blz., geillustreerd Ad Janssen is eigenaar van diverse restaurants in Rhoon. Hij geeft kooklessen in zijn kookstudio Het Oude Regthuys en hij is zeer regelmatig op televisie te zien in 'Tafel Twee'.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,99 | Bestellen |
In Koken in 1000 seconden staat de snelle keuken met snelle gerechten centraal. Alle gerechten hebben dit gemeen: ze zijn gangbaar, toegankelijk en lekker! Met de 24 voor-, hoofd- en nagerechten (elk voor 4 personen) worden tevens een aantal menu-suggesties...