Een liefdesverklaring aan de nieuwe smaakvolle brouwcultuur Bier doet allang niet meer onder voor wijn. Kleine brouwerijen met bijzondere bieren schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen in Nederland zijn er al bijna 250 brouwerijen. Maar terwijl de meeste mensen weten welke wijn lekker is bij welke maaltijd, geldt dat voor bier veel minder. En dat terwijl bier heel goed past bij het eten. Of nog beter: in het eten. Goffin, Haug en Paul reisden langs vele brouwerijen in Europa, Amerika en Australiƫ op zoek naar verhalen en recepten. In 'Echt bier kookboek' zijn deze belevenissen, smaken en recepten verzameld. Met stoere fotografie en geestige interviews is dit boek goud waard voor de bierliefhebber - vloeibaar goud! Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver voor televisie. Hij heeft een blog over 'eten, drinken en andere cultuuruitingen'. Stevan Paul woont in Hamburg. Hij is kok, auteur van twee succesvolle kookboeken en de oprichter van een van de meest gelezen Duitse blogs: nutriculinary.com. Daniela Haug is filmproducent en fotograaf. Haar foto's op het gebied van kunst, auto 's, reizen en eten en drinken verschijnen in gerenommeerde Duitse en internationale tijdschriften.
Al verkrijgbaar vanaf € 69,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 69,95 | Bestellen |
In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediƫnten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met...