Als Jon in FrankrijkIn Als Jon in Frankrijk neemt Jonathan je mee naar het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij je voorstelt aan Sandra en Santi, twee bijzondere vrienden. Zij werken nauw samen met de natuur en hun manier van leven geeft hem nieuw inzicht en inspireert Jonathan tot het creƫren van ruim honderd prachtige gerechten met groente in de hoofdrol. Klassieke gerechten worden op eigentijdse wijze ingevuld. Jonathan leert je bovendien hoe je je eigen oogst kunt produceren door het aanleggen van een eigen vierkantemeter-moestuin. Ervaar de kwaliteit van geluk uit je eigen tuin!Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland. In zijn keuken laat hij zich leiden door de oogst van de dag, afkomstig uit zijn kwekerij of tuinen. Naast dat hij eigenaar is van zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp, is hij bovenal ambassadeur van de natuur. Hij geeft TED-talks, is te zien in het programma Van Hollandse Bodem bij de EO en won voor zijn eerste boek Echt Eten de Gouden Garde-publieksprijs.Specificaties:Taal: NederlandsBindwijze: hardcoverVerschijningsdatum: januari 2015Druk: 1e drukAfmetingen: 25,6 x 21,5 x 3,2 cmAantal pagina's: 296 pagina'sIllustraties: met illustratiesISBN13: 9789045204185Auteur: Jonathan KarpathiosUitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,99 | Bestellen |
Duik in de smaakvolle wereld van "Earth's Own Cuisine" en ontdek meer dan 70 groenterecepten. We nemen we je mee op een reis door de seizoenen, waarbij we de overvloed van Moeder Aarde omarmen en benutten. Van een knapperige zomerse salade tot een hartverwarmende...