Geluk is eetbaar. Wist je dat?! In ‘Eet puur geluk met Dymphina’ legt Dymphina jou duidelijk uit hoe de stofwisseling van ons gelukshormoon werkt en hoe eenvoudig dit voor iedereen is aan te vullen door middel van het juiste eten. Iedereen, ook jij, krijgt te maken met stressvolle periodes in het leven. Hierdoor wordt het serotonine-niveau, oftewel het ‘gelukshormoon’ in onze hersenen lager. Dit kan er o.a. voor zorgen dat je minder levenslust krijgt, slechter slaapt en minder zelfvertrouwen krijgt, waardoor je niet lekker in je vel zit. Dymphina ontdekte dat je door middel van een bepaalde combinatie van voeding veel invloed kunt uitoefenen op je geluk en geestelijk welzijn. Dymphina’s zoektocht naar hoe je geluk kunt eten, is uitgegroeid tot een missie om zoveel mogelijk mensen op een natuurlijke manier te helpen gelukkiger te worden. Welke voedingsstoffen zijn er nodig om het gelukshormoon serotonine aan te maken? In welke voedingsmiddelen zitten deze stoffen en hoeveel zit er dan in? Dymphina zocht het voor je uit, met groot succes. Ze bedacht 24 ‘gelukmakende’ recepten per seizoen om je op weg te helpen. Naast de recepten bevat ‘Eet puur geluk met Dymphina’ tabellen, waarmee je zelf heel gemakkelijk jouw eigen geluksrecepten kunt samenstellen. Nog niet eerder...
Al verkrijgbaar vanaf € 25,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,50 | Bestellen |