Eieren zijn zowat het meest democratische ingrediënt ter wereld. Goedkoop, altijd lekker en door de eindeloze variaties nooit saai. Zowel in de haute cuisine als in de meest bescheiden keuken zijn eieren een onmisbaar ingrediënt. Een eenvoudige omelet met spek, een eitje met garnalen of een vogelnestje: de lekkerste gerechten van bij ons komen aan bod. Maar ook liefhebbers van de wereldkeuken vinden hun gading in dit smakelijke boek, met bijvoorbeeld een hartige tortilla, een verrassende tajine of quinoa met spiegelei. En natuurlijk is er ruimte voor desserts als sabayon of citroensoufflé. Gekookt, gebakken of gepocheerd bij het ontbijt, in een salade of wok bij de lunch, in een cake of koekjes als tussendoortje en in ontelbare vormen bij het diner: met ei is iedereen blij.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,95 | Bestellen |
De zon, de smaken en de geuren van het Verre Oosten op je bord. Smaken en aroma’s die de tijd hebben zich langzaam te vermengen. Een overvloed aan keuzes van basisingrediënten: lams- en schapenvlees, kip en gevogelte, rund- en kalfsvlees, vis en zeevruchten,...
Wat minder of helemaal geen vlees of vis meer op het menu: een slimme keuze voor je gezondheid, het milieu én je portemonnee. En niette vergeten: je smaakpapillen! Want vegetarisch of veganistisch koken is eenvoudig en superlekker. Stap binnen in een...
Kiezen voor koolhydraatarm is kiezen voor een nieuwe leefstijl. Gezonde vetten en eiwitten vul je aan met een kleine hoeveelheid koolhydraten uit verse producten zoals fruit, groente, granen en peulvruchten. Zo verbrandt je lichaam maximaal vet en verlies...