De nieuwe bijbel van de patisserie. De bijbel van de patisserie en desserts: volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts.300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd- Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc.- Vele suggesties voor het garneren van gerechten- Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd150 geïllustreerde basisrecepten- De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a.- De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants- En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meerGeschreven door professionele leermeesters
Al verkrijgbaar vanaf € 229,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 229,95 | Bestellen |
De Encyclopedie van de Franse gastronomie is de nieuwe encyclopedie voor de (amateur)kok. Door de ruim 200 culinaire technieken en vaardigheden die helder zijn uitgelegd en gefotografeerd en met bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse...