Het langverwachte vervolg op de bekendste klassieker van Donna Hay Toen Donna Hay in 2016 Basics to Brilliance lanceerde, had ze niet durven dromen dat dit dé bestseller werd waaruit mensen over de hele wereld vandaag nog steeds hun signature dishes koken. In Even more Basics to Brilliance komt Donna terug met nóg meer overheerlijke basisrecepten die iedere thuiskok in zijn of haar repertoire zou moeten hebben; voorzien van variaties met eenvoudige smaaktwists en shortcuts die de recepten van basic naar brilliance brengen. Het boek bevat ruimschoots bewezen klassiekers van Donna, maar ook eenvoudige en comfortrijke basisrecepten als bouillon voor ramen (hallo umami bowls!), de heerlijkste tomatensaus uit de oven (zeg maar dag tegen roeren boven het fornuis!) en het makkelijkste, bij-álles-te-serveren yoghurt flatbread. Om over de luchtigste foolproof carrot cake en Baskische ‘burnt’ cheesecake nog maar te zwijgen. Ieder basisrecept wordt gevolgd door slimme smaakvariaties en suggesties om het koken nóg makkelijker te maken. Zo kan iedere thuiskok vol vertrouwen zijn of haar kookkunsten zelf tot een hoger niveau tillen. Een must voor iedere fan van Basics to Brilliance! Als de toonaangevende en bestverkopende kookboekauteur van Australië heeft Donna Hay (1970) het hart van...
Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,99 | Bestellen |
Schitterend nieuw boek van Donna Hay In dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme variaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En zo breid je automatisch je repertoire...
Het ontvangen van gasten hoeft niet zenuwslopend te zijn. Het moet juist leuk en ontspannen zijn en dat isprecies waarom Donna Hay deze verzameling heeft samengesteld: eenvoudige menu´s die je praktisch àla minute op tafel zet. Om wat voor gelegenheid...
'Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente stuurt ons eropuit voor een picknick en verse salades, terwijl we in de zomer genieten van vis op de barbecue, sappige bessen en vruchten. In de herfst zijn we toe aan aardse groenten...