Met gerechten uit de: Antilliaanse- Chinese- Indonesische- Marokkaanse- Surinaamse en Turkse keuken. Door de komst van migranten uit verschillende landen zijn er in Nederland groenten geïntroduceerd die tot dan onbekend waren. Er is een groeiend aanbod van deze 'exotische groenten'. De belangstelling voor | deze producten - ook van Nederlanders - neemt toe. De recepten en de achtergrondinformatie in dit boek maken u vertrouwd met de behandeling en de bereiding van een groot aantal van deze groenten. Amsoi / Basella / Chinese Bieslook / Bindsla / Bitterblad / Choisum / Chrysanto / Gaugee / Kaisoi / Kankong / Kardoen / Klaroen / Kleine Klaroen / Paksoi / Tajerblad / Antroewa / Aubergine / Courgette / Surinaamse of Chinese Komkommer / Laukie / Nenwa / Oker / Paprika / Peper / Pompoen / Sopropo / Teroi / Tseetgwa / Kouseband / Sim / Kailan / Aardpeer
Al verkrijgbaar vanaf € 14,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,95 | Bestellen |
De culinaire overgang van het ene gebied naar het andere vormt een boeiende reis die geleidelijk alle werelddelen aandoet. Het kan een uitdaging zijn eens om te schakelen van de bekende recepten naar authentieke gerechten uit een ander land. Kennis van...
Een heerlijk boek voor avontuurlijke eters. Pittige recepten uit exotische keukens. Met de bijzondere smaken en geuren van kruiden en specerijen. Kies uit voorgerechten, vis, vlees, kip en groenten... en besluit de maaltijd met uitheems gebak of een...