Hoe maakte je ook alweer die kippensoep van Oma? Of die geurige stoofpeertjes met kaneel? En niet te vergeten de oer-Hollandse ossenstaartsoep. Felix Wilbrink's Familierecepten staat vol favoriete klassieke recepten uit de Hollandse keuken die zijn overgegaan van oud op jong. Alle traditionele Nederlandse gerechten passeren de revue: van een degelijke gehaktbal en zelfgemaakte kalfsragoƻt tot broodpudding en authentieke huzarensalade. Ook geeft hij recepten voor klassieke sauzen als Beurre Blanc en Whiskysaus. En kruidenmengsels zoals ouderwetse Nasi Goreng. Felix Wilbrink is culinair journalist van De Telegraaf en een begrip in Nederland. Op aanstekelijke en bondige wijze maakt hij je wegwijs in de traditionele Hollandse keuken.
Al verkrijgbaar vanaf € 21,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 21,50 | Bestellen |
'Wat mankeert mij toch? Waar komt dat vandaan? Zeg oesters of zeg mosselen tegen mij en direct stroomt me het water in de mond. Het vooruitzicht van die zilte zeesmaak, die lichte romigheid, het tikje zout, jodium, het zachte glibberen. Ja, het geglibber,...