Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond en extra lekker! Door producten te fermenteren verleng je namelijk niet alleen de houdbaarheid, maar verbeter je ook de smaak van groenten en fruit. Win-win-win!In het frisse kookboek 'Fermenteren' leer je alles over verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.'Fermenteren' is een boek in de 'Supergroen'-serie, een lekker toegankelijke culi- en lifestylereeks waarin telkens één gezond thema centraal staat. Van natuurlijke parfums tot groene smoothies en van gezonde thee tot fermenteren: met deze handzame gidsen als leidraad maak je je leven in no time... inderdaad: supergroen!
Al verkrijgbaar vanaf € 16,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,99 | Bestellen |
Meer dan 65 recepten om zelf melk en smoothies te maken van plantaardige ingrediëntenHet maken van plantaardige melk en vegan smoothies is kinderspel: dankzij de recepten in Plantaardige melk heb je volop keuze en kun je elke dag weer een andere versie...
Energierepen en -balletjes zijn de perfecte snacks. Ze zitten boordevol gezonde ingrediënten, zoals noten, vruchten, granen en zaden, en je kunt ze gemakkelijk zelf maken.Gezonde recepten voor repen, balletjes, pasta's en pureeEnergierepen en -balletjes...
Dit boek is het logische vervolg op Groene sapjes. Het biedt dan ook nog veel meer gezonde drankjes voor een supersterk immuunsysteem, inclusief 12 complete smoothie-detoxkuren en veel groene sapjes en smoothies om bijvoorbeeld je weerstand te verhogen.