Simpele, snelle recepten voor de BBQ, specials en klassiekers, professionele fotografie. Wat heb je nou eigenlijk nodig om een perfect gegrilde steak, heerlijk smeltende geitenkaas of knapperige, pittige asperges op tafel te toveren? Niet veel: een barbecue natuurlijk, goede ingrediënten, tips van een professional – en de wens om te barbecueën. Auteur en BBQ-wereldkampioen Oliver Sievers heeft al een reeks legendarische internationale onderscheidingen ontvangen. In dit boek leert hij beginners de basis van het barbecueën, maar heeft hij ook enkele culinaire verrassingen in petto voor alle grillveteranen.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,99 | Bestellen |
Simpele, snelle spiesrecepten voor de BBQ door de wereldkampioen barbecueën, professionele fotografie. Spiesen grillen is niet alleen een heel authentieke manier om barbecuegerechten te bereiden, het is bovendien ongelooflijk ongecompliceerd en daarbij...
Simpele, snelle recepten voor de BBQ door de wereldkampioen BBQ, zowel speciale als klassieke steaks en burgers. Gewoon geniaal… dát zijn ze, de lekkernijen die Oliver Sievers keer op keer verzint. Samen met zijn team van BBQ-fans won de BBQ-receptenboekenschrijver...
Simpele, snelle recepten voor de Dutch Oven door wereldkampioen barbecueën, professionele fotografie. De Dutch Oven: een perfecte allrounder voor elk jaargetijde en een oneindige hoeveelheid gerechten. Oliver Sievers levert ook in dit deel van de Fire,...