UNIEBOEK FOCUSFranse kaasDeskundig advies over meer dan 350 Franse kazenWaar let men op bij het kopen van goede kazen, en hoe bewaart en serveert men kazen zodat smaak, aroma en textuur het beste tot hun recht komen?Unieke gidsSpeciale fotografie brengt het unieke karakter van iedere kaas duidelijk in beeld.Ontdek de beste producenten en regio'sVan de Pyrenee tot de boerderijen in Normandi plus de oude abdijen van Frankrijk.Aanbevelingen en tipsParijse restaurateurs geven tips over de beste wijnen om bij de kazen te drinken.SMAKENAROMA'SPRODUCENTENREGIONALE SPECIALITEITEN
Al verkrijgbaar vanaf € 33,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 33,95 | Bestellen |
Dat kaas op brood lekker is, hoeven we niemand meer te vertellen. Maar kaas is meer dan alleen broodbeleg. De veelzijdigheid ervan zal blijken uit dit boek met geraffineerde kook- en bakrecepten: van eenvoudige kaasmuffins en Griekse kaaspastei tot de...
Kookkunstjes De nieuwe reeks Kookkunstjes, bestaande uit maar liefst zes titels, herbergt tal van zeer originele recepten op uiteenlopend gebied. Stuk voor stuk echte traktaties. Per titel 50 kaarten met evenzovele smaakvolle recepten in een handig blikken...
Abracadabra is zo’n boek waarbij je het water in de mond loopt. Allemaal kleine, originele, opvallende, indrukwekkende en verslavende gerechtjes met een betoverende werking: meloen gazpacho met krokante ham, mini-visloempia’s, dimsumvariaties, coquilles...