De tijd dat de fondues alleen uit kaas en brood bestonden is allang voorbij. Tegenwoordig kunt u ook vers zeebanket, vruchten en groenten, diverse soorten vlees en zelfs romige chocolade gebruiken. Fondues worden ook volgens verschillende kookstijlen bereid - als een oosterse vuurpot, gesudderd in smakelijke oliën, gemarineerd en afgeblust met alcohol of bouillon - alles in overeenstemming met de traditie van het dopen van hapjes aan fondeuvorken in een pot "saus" die tot perfectie is gesmolten.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,95 | Bestellen |
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...
Quiches Hartige taarten Pizza´s Pannenkoeken Tortilla´s Omeletten Salades SandwichesAls u niet veel tijd heeft om te koken, als u alleenstaand bent en toch graag lekker eet of als u onverwacht gasten te eten krijgt, biedt...